Καλάθι Ψωμιού GN 1/1 PP 53x32,5xH6,5cm Μπεζ 426685 Hendi 30.41820

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.41820
21.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Καλάθια Ψωμιού GN 1/1 - Hendi

Ανακαλύψτε τα Καλάθια Ψωμιού GN 1/1 της Hendi, τα οποία συνδυάζουν ανθεκτικότητα και πρακτικότητα για επαγγελματική χρήση. Τα καλάθια διαθέτουν ενισχυμένο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, που εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μέγεθος: GN 1/1
Χρώμα: Μπεζ
Υλικό Κατασκευής: Πολυπροπυλένιο (PP) με ενισχυμένο πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι
Μήκος: 53 cm
Πλάτος: 32.5 cm
Ύψος: 6.5 cm
Κωδικός Προμηθευτή: 426685

Οφέλη & Πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικότητα: Το πολυπροπυλένιο εξασφαλίζει αντοχή στις καθημερινές φθορές, ενώ το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει επιπλέον στήριξη και μακροχρόνια χρήση.
Πρακτικότητα: Ιδανικό για την αποθήκευση και παρουσίαση ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και άλλων τροφίμων σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια και καφετέριες.
Σχεδίαση: Το μπεζ χρώμα προσθέτει μια κομψή πινελιά στην παρουσίαση, ενώ το σχήμα του καλαθιού βοηθά στην οργάνωση του χώρου.

Γιατί να Επιλέξετε τα Καλάθια Ψωμιού Hendi; Τα καλάθια ψωμιού της Hendi είναι η ιδανική λύση για επαγγελματίες που αναζητούν ποιότητα και πρακτικότητα. Το ενισχυμένο πλαίσιο και η ανθεκτική κατασκευή τους εγγυώνται αξιόπιστη απόδοση και μακροχρόνια χρήση, κάνοντάς τα απαραίτητα για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον. Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα προϊόντων της Hendi και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σχήμα Ορθογώνιο
Ύψος(cm) 6,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 32,5
Μήκος(cm) 53
product bottom banner