Θήκη Νεροχύτη Για Σφουγγάρι Πλαστική 14x6xH13,5cm Misty Nava 10-170-003

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-170-003
2.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Εδώ είναι η περιγραφή προϊόντος με έμφαση στο SEO:

Διατηρήστε την κουζίνα σας οργανωμένη και λειτουργική με τη θήκη νεροχύτη για σφουγγάρι Misty της Nava. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πλαστικό και καουτσούκ μεγάλης αντοχής, αυτή η θήκη προσφέρει την ιδανική λύση για την αποθήκευση σφουγγαριών.

Οι ενσωματωμένες τρύπες επιτρέπουν την εύκολη αποστράγγιση και αερισμό των σφουγγαριών, αποτρέποντας την ανάπτυξη μικροβίων και οσμών. Επιπλέον, το κλιπ επιτρέπει την εύκολη στερέωση γύρω από τη βρύση για γρήγορη πρόσβαση και χρήση.

Απλή στη χρήση και ανθεκτική, η θήκη νεροχύτη Misty είναι ιδανική για καθημερινή χρήση στην κουζίνα. Μην ξεχνάτε να πλένετε το προϊόν πριν από τη χρήση και να ακολουθείτε τις οδηγίες περί φροντίδας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ανακαλύψτε τη σειρά εργαλείων και αξεσουάρ κουζίνας Misty για ακόμη περισσότερες λειτουργικές λύσεις για την καθημερινή σας μαγειρική. Κατασκευασμένα με υψηλή ποιότητα υλικών και σύμφωνα με αυστηρούς πρότυπα ασφαλείας, τα προϊόντα Misty είναι η απόλυτη επιλογή για μια υγιή και οργανωμένη κουζίνα.

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Συχνά, χρησιμοποιήστε καθαριστικό αλάτων πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 13,5
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 14
product bottom banner