Θήκη Για Χαρτομάντηλα 23x13xH10cm Πλαστικό-Bamboo Essentials εstia Home Art 02-17682

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-17682
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Κουτί Αποθήκευσης για Χαρτομάντηλα Bamboo Essentials είναι η ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 23x13x10cm, αυτό το κουτί προσφέρει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει τα χαρτομάντηλά σας με άνεση.

Κατασκευασμένο από bamboo και πλαστικό υλικό, αυτό το κουτί συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του bamboo με την ανθεκτικότητα του πλαστικού, προσφέροντας μια μοναδική προσθήκη στη διακόσμηση του χώρου σας.

Διαθέτει επίσης μια οπή για εύκολη πρόσβαση στα χαρτομάντηλα, ενώ το καπάκι του προστατεύει τα χαρτομάντηλα από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Αναβαθμίστε την οργάνωση του χώρου σας με το κουτί αποθήκευσης Bamboo Essentials και απολαύστε τη λειτουργικότητα και το στυλ που προσφέρει.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Τύπος Θήκη Για Χαρτομάντηλα
Υλικό Bamboo, Πλαστικό
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Διάφανο, Μπεζ
Πλάτος(cm) 13
Μήκος(cm) 23
product bottom banner