Ζαχαριέρα 160ml & Γαλατιέρα 250ml Πορσελάνης Σετ 2 τμχ Μπλε – Λευκό Σε Συσκευασία Δώρου Blueprint Laura Ashley LA182693

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182693
35.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία του τσαγιού με αυτό το κομψό σετ γαλατιέρας και ζαχαριέρας από τη συλλογή Blueprint της Laura Ashley. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτό το σετ δίνει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε τσαγιέρα. Με την μοναδική συνδυασμένη απόχρωση λευκού και μπλε, προσφέρει μια αίσθηση εκλεπτυσμένης αισθητικής στο τραπέζι σας.

Το σετ περιλαμβάνει μια γαλατιέρα και μια ζαχαριέρα, τέλεια για να σερβίρετε το γάλα και τη ζάχαρη με στυλ. Το κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο με λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν και προσφέρει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε γεύμα.

Η παρουσίαση του σετ σε μια όμορφη συσκευασία το καθιστά τέλειο για δώρο σε εκείνους που εκτιμούν την ποιότητα και το στυλ. Προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας με ένα σύνολο που ξεχωρίζει στην καθημερινή τους χρήση.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
product bottom banner