Επιφάνεια Ψησίματος Χυτού Αλουμινίου 32x16cm Fingergrill Explora Risoli 114/32

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 114/32
39.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Fingergrill πλάκα Explora της Risoli είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας χυτό αλουμίνιο και διαθέτει εξαιρετική επίστρωση κατά των κολλήσεων. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και την ανθεκτικότητα του χυτού αλουμινίου, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο, είτε πρόκειται για μοσχαρίσιο κρέας, νόστιμα ψάρια ή ψητά λαχανικά. Οι πρακτικοί χύτρες εκχύλισης διευκολύνουν την αφαίρεση του περιττού λίπους. Αυτή η γκριλιέρα κατάλληλη για χρήση σε εστίες και φούρνο.

Η λαβή είναι κατασκευασμένη από χυτοσίδηρο και προσφέρει ασφαλή χρήση κατά το μαγείρεμα. Η επίστρωση Xylan παρέχει εξαιρετική αντικολλητικότητα και διευκολύνει τον καθαρισμό της γκριλιέρας. Να σημειωθεί ότι αυτή η γκριλιέρα δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε εστίες επαγωγικής θέρμανσης.

Με τη γκριλιέρα Fingergrill Explora της Risoli μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια ποικιλία από νόστιμα πιάτα και να προσφέρετε μια υγιεινή εναλλακτική λύση στον κλασικό τρόπο ψησίματος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Risoli
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Χυτό Αλουμίνιο
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 16
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές, Μπάρμπεκιου, Φούρνο
Μήκος(cm) 32
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner