Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 (17,3x10,8xH10cm) GTSA PC-7194

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PC-7194
3.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7194 και επωφεληθείτε από την αξιόπιστη αποθήκευση και οργάνωση των τροφίμων σας.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό, αυτό το διάφανο δοχείο Gastronorm προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στη χρήση. Με διαστάσεις μήκους 17,3cm, πλάτους 10,8cm και ύψους 10cm, είναι ιδανικό για αποθήκευση μικρών ποσοτήτων τροφίμων σε επαγγελματικό περιβάλλον, όπως εστιατόρια, καφετέριες ή καταστήματα.

Το δοχείο Gastronorm διαθέτει διάφανη κατασκευή, επιτρέποντας την εύκολη παρακολούθηση του περιεχομένου, ενώ η συμβατότητά του με άλλα εξαρτήματα Gastronorm το καθιστά ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εφαρμογή αποθήκευσης και παρουσίασης τροφίμων. Επιπλέον, το πολυκαρβονικό υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, καθιστώντας το ιδανικό για ψύξη, κατάψυξη και θέρμανση τροφίμων.

Μείνετε οργανωμένοι και αποτελεσματικοί στην κουζίνα σας με το Δοχείο Gastronorm Διάφανο Polycarbonate GN 1/9 GTSA PC-7194. Αποτελεσματική λύση για την αποθήκευση και παρουσίαση των τροφίμων σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Μέγεθος GN 1/9
Υλικό Πολυκαρμπονικό(PC)
Ύψος(cm) 10
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 10,8
Μήκος(cm) 17,3
product bottom banner