Δοσομετρητής Μίνι Γυάλινος 50ml KCGLSMEASDISP18 KitchenCraft 35.01352

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 35.01352
4.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο γυάλινος δοσομετρητής mini είναι μια μικρή και κομψή συσκευή που σχεδιάστηκε για να μετρά μικρές ποσότητες υγρών με ακρίβεια και ευκολία και όχι μόνο. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας γυαλί, προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στη χρήση του.

Ο δοσομετρητής mini διαθέτει λεπτή, διαφανή κλίμακα μέτρησης, που επιτρέπει εύκολη ανάγνωση της ποσότητας του υγρού που μετράται. Ο μηχανισμός μέτρησης λειτουργεί απαλά και ακριβώς, εξασφαλίζοντας προσεκτική δόση χωρίς απώλειες ή διαρροές.

Αυτός ο γυάλινος δοσομετρητής είναι ιδανικός για χρήση σε φαρμακεία, αιθέρια έλαια, καλλυντικά, κουζίνες, και άλλες εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια στη μέτρηση μικρών ποσοτήτων υγρών. Μπορεί επίσης να αποτελέσει μια όμορφη και χρήσιμη διακοσμητική λεπτομέρεια στον χώρο σας, χάρη στον εκλεπτυσμένο του σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα KitchenCraft
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 5
Υλικό Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 50
Διάμετρος(cm) 6
product bottom banner