Διανομέας Ποτών Με Βρυσάκι 4Lt Γυάλινος Φ19xH34cm GTSA 45-9201-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 45-9201-1
19.37

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη ευκολία στη διανομή των ποτών σας με τον Διανομέα Ποτών με Πλαστικό Βρυσάκι GTSA 45-9201-1. Κατασκευασμένος από γυαλί και πλαστικό υλικό υψηλής ποιότητας, αυτός ο διανομέας προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

Με διαστάσεις Φ19xH34cm και χωρητικότητα 4Lt, αυτός ο διανομέας είναι ιδανικός για τη διανομή κρύας λεμονάδας, τσαγιού, κρασιού και άλλων ποτών σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις εστίασης.

Το καπάκι του διαθέτει λάστιχο για αεροστεγές κλείσιμο, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα και την ασφάλεια των ποτών σας. Η εύκολη χρήση και η ανθεκτική κατασκευή καθιστούν αυτόν τον διανομέα ιδανική επιλογή για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Απογειώστε τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με τον Διανομέα Ποτών με Πλαστικό Βρυσάκι GTSA 45-9201-1 και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στη διανομή των αγαπημένων σας ποτών!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Γυαλί, Πλαστικό
Ύψος(cm) 34
Χωρητικότητα (ml) 4000
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 19
product bottom banner