Διακοσμητικό Μπουκάλι Κεραμικό Φ10xH35,5cm Μπεζ Autumn Classic Espiel ARA108

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ARA108
24.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Μπουκάλι Κεραμικό Φ10xH35,5cm Μπεζ Autumn Classic Espiel ARA108

Ανανεώστε το εσωτερικό σας με το διακοσμητικό μπουκάλι κεραμικό Autumn Classic από την Espiel. Με διαστάσεις Φ10xH35,5 cm, αυτό το κομψό μπεζ μπουκάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάζο, monofleure ή διακοσμητικό μπολ, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες διακόσμησης.

Η μοντέρνα και ταυτόχρονα κλασική σχεδίαση του, με την ήπια μπεζ απόχρωση, δημιουργεί ένα διαχρονικό κομμάτι που θα ενσωματωθεί αρμονικά σε κάθε χώρο. Συνδυάστε το με άλλα διακοσμητικά στοιχεία της συλλογής Autumn Classic για να δημιουργήσετε όμορφους όγκους και σχήματα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο.

Το κεραμικό υλικό του μπουκαλιού εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση, ενώ η ευέλικτη χρήση του ως βάζο ή διακοσμητικό μπολ το καθιστά μια πολύτιμη προσθήκη στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ενσωματώστε το σετ σας με άλλα κομμάτια για μια ολοκληρωμένη και καλαίσθητη διακοσμητική παρουσία.

Επιλέξτε το διακοσμητικό μπουκάλι κεραμικό Autumn Classic Espiel για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο εσωτερικό σας, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό και αρμονικό χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 35,5
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Μπεζ
Διάμετρος(cm) 10
product bottom banner