Διακοσμητικό Λουλούδι Γκρι Βινυλίου H80cm Classic Espiel LOL506

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LOL506
21.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Λουλούδι Γκρί Βινυλίου H80cm Classic Espiel LOL506

Αναδείξτε την εσωτερική σας διακόσμηση με το εντυπωσιακό διακοσμητικό λουλούδι από τη σειρά "Classic" της Espiel. Με ύψος 80 cm και γκρι βινυλίου σχέδιο, αυτό το τεχνητό λουλούδι προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και ζωντάνιας σε κάθε χώρο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Βινύλιο
Ύψος: 80 cm
Χρώμα: Γκρί

Πλεονεκτήματα:

Διαχρονική Σχεδίαση: Το κλασικό σχέδιο και το ουδέτερο χρώμα του γκρι βινυλίου ταιριάζουν εύκολα με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης, από μοντέρνα μέχρι παραδοσιακά.
Χωρίς Συντήρηση: Τα τεχνητά λουλούδια δεν απαιτούν πότισμα ή ειδική φροντίδα, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ποικιλία Σχεδίων: Ιδανικό για δημιουργία μοναδικών συνθέσεων, εμπνευσμένων από τις Lifestyle φωτογραφίες της Espiel.

Περιγραφή:

Το διακοσμητικό λουλούδι γκρί βινυλίου της σειράς "Classic" από την Espiel συνδυάζει κομψότητα με πρακτικότητα. Η μοναδική του εμφάνιση και το υψηλό ύψος των 80 cm το καθιστούν το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για να δώσετε χαρακτήρα και ζωντάνια σε κάθε χώρο. Είτε το χρησιμοποιείτε για να ενισχύσετε την αισθητική του σαλονιού σας, είτε για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις, το λουλούδι αυτό θα εντυπωσιάσει με τη διαχρονική του ομορφιά.

Εξερευνήστε τις δυνατότητες διακόσμησης με τα τεχνητά λουλούδια της Espiel και αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας με συνθέσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Εμπνευστείτε από τις Lifestyle φωτογραφίες και δημιουργήστε μοναδικές συνθέσεις που θα κάνουν κάθε χώρο σας να ξεχωρίσει!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 80
Υλικό Βινύλιο
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 35
Μήκος(cm) 35
product bottom banner