Διακοσμητικό Κλαδί Με Κόκκινα Foam Μούρα 2x15xH55cm Kaemingk 621768

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 621768
3.89

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ακολουθεί η περιγραφή για το προϊόν:

Διακοσμητικό Κλαδί Με Κόκκινες Foam Μπάλες Φ55cm - Kaemingk 621768

Προσθέστε μια ζωντανή και χριστουγεννιάτικη πινελιά στη διακόσμησή σας με αυτό το διακοσμητικό κλαδί με κόκκινες foam μπάλες της Kaemingk. Με ύψος 55cm, αυτό το εντυπωσιακό κλαδί είναι διακοσμημένο με πλούσιες κόκκινες μπάλες, που αποπνέουν μια φυσική αίσθηση και προσφέρουν ζωντάνια σε κάθε γιορτινό σκηνικό.

Το κλαδί είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό foam υλικό, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση και την τοποθέτηση, ενώ οι κόκκινες μπάλες προσθέτουν μια κομψή λάμψη στη διακόσμηση σας. Ιδανικό για να τοποθετηθεί σε βάζα, να προστεθεί σε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις ή να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, προσθέτοντας μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Αυτό το διακοσμητικό κλαδί αποτελεί την τέλεια προσθήκη για κάθε εσωτερικό χώρο και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια μοναδική χριστουγεννιάτικη σύνθεση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Μήκος 2cm, Πλάτος 15cm, Ύψος 55cm
Χρώμα: Κόκκινο (red)
Υλικό: Foam
Συσκευασία: Swingtag
Διακόσμηση: Κόκκινες μπάλες

Αποκτήστε αυτό το όμορφο διακοσμητικό κλαδί και δώστε μια ζωντανή και λαμπερή πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας, δημιουργώντας έναν χώρο γεμάτο γιορτινή διάθεση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Αφρώδες
Ύψος(cm) 5,5
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 15
Μήκος(cm) 2
product bottom banner