Διακοσμητικό Κλαδί Ιτιάς σε Ροζ Χρώμα με Γκλίτερ 95cm Kaemingk 515192

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 515192
10.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Γκλίτερ Διακοσμητικό Κλαδί Ιτιάς σε Ροζ Χρώμα - 95cm

Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εντυπωσιακό κλαδί ιτιάς με γκλίτερ, σε ροζ χρώμα. Με μήκος 95cm, αυτό το τεχνητό κλαδί είναι ιδανικό για τη δημιουργία εντυπωσιακών ανθοσυνθέσεων, προσφέροντας μια κομψή και λαμπερή πινελιά σε οποιονδήποτε χώρο. Οι κρεμαστοί κλαδίσκοι με γκλίτερ προσθέτουν κίνηση και λάμψη, ιδανικοί για να διακοσμήσουν χριστουγεννιάτικα δέντρα, βάζα ή να δώσουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σας.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, το κλαδί αυτό διατηρεί την ομορφιά του χωρίς να χρειάζεται φροντίδα. Είναι συσκευασμένο ξεχωριστά σε χαρτί, προσφέροντας εύκολη αποθήκευση και προστασία κατά τη μεταφορά. Η διακριτική του γκλίτερ διακόσμηση το καθιστά ιδανικό για γιορτινές περιόδους ή και για καθημερινή χρήση σε πολυτελή διακόσμηση.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Ροζ
Μέγεθος: 95cm (Υ) x 6cm (Π) x 3cm (Μ)
Υλικό: Πλαστικό
Διακόσμηση: Με Γκλίτερ
Παρουσίαση: Με Swingtag, συσκευασμένο ανά τεμάχιο σε χαρτί

Δημιουργήστε κομψές διακοσμητικές συνθέσεις με αυτό το μακρύ κλαδί ιτιάς που προσφέρει κίνηση, λάμψη και μια ιδιαίτερη αισθητική πινελιά στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 95
Χρώμα Ροζ
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 3
product bottom banner