Διακοσμητικό Βάζο Πορσελάνης Λευκό Φ12xH32cm "Ανάγλυφο" Modern Espiel TPR101

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TPR101
74.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Βάζο Πορσελάνης Λευκό Φ12xH32cm "Ανάγλυφο" Modern Espiel TPR101

Αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας με το λευκό διακοσμητικό βάζο πορσελάνης της σειράς Espiel. Το βάζο, με το ιδιαίτερο ανάγλυφο σχέδιο, προσφέρει μια γλυπτική αίσθηση που θα προσθέσει μοναδικότητα και χαρακτήρα στο εσωτερικό σας.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Πορσελάνη
Διαστάσεις: Φ12xH32 cm

Στυλ και Σχεδίαση

Ανάγλυφο Σχέδιο: Το βάζο διαθέτει 3D ανάγλυφη επιφάνεια που δημιουργεί μια γλυπτική αίσθηση, προσθέτοντας βάθος και χαρακτήρα στη διακόσμηση του χώρου σας.
Χρώμα: Λευκό, που είναι ουδέτερο και ταιριάζει εύκολα με διάφορα διακοσμητικά στυλ και χρώματα.

Χρήση και Εφαρμογές

Διακόσμηση Χώρου: Ιδανικό για το σαλόνι, το γραφείο, ή οποιονδήποτε άλλο χώρο που χρειάζεται μια κομψή και πρωτότυπη διακοσμητική πινελιά.
Διακοσμητική Αντίκτυπος: Το βάζο με το ανάγλυφο σχέδιο δεν είναι απλά ένα διακοσμητικό αντικείμενο, αλλά ένα εντυπωσιακό κομμάτι που τραβάει την προσοχή και προσθέτει μια μοναδική αίσθηση στο χώρο.

Συνοπτικά

Το λευκό διακοσμητικό βάζο πορσελάνης της σειράς Espiel με την ανάγλυφη επιφάνεια συνδυάζει κομψότητα και πρωτοτυπία, προσφέροντας μια μοναδική διακοσμητική επιλογή για κάθε εσωτερικό χώρο. Το γλυπτικό του σχέδιο και η υψηλή ποιότητα πορσελάνης δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο διακοσμητικό αντικείμενο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 32
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 12
product bottom banner