Διακοσμητικό Βάζο Πορσελάνης Λευκό Ματ 19,5x9,5xH39,6cm "Kύμα" Modern Espiel NFU217

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: NFU217
45.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η συλλογή της Espiel από πορσελάνινα βάζα και πιατέλες με την ιδιαίτερη ακατέργαστη επιφάνεια, σε τόνους του λευκού και του γκρι, είναι ένα διαχρονικό must για έναν μοντέρνο και μίΔιακοσμητικό Βάζο Πορσελάνης Λευκό Ματ "Κύμα" Modern Espiel NFU217
Περιγραφή Προϊόντος

Η συλλογή Espiel από πορσελάνινα βάζα, όπως το "Κύμα" NFU217, φέρνει την αισθητική του μοντέρνου και μινιμαλιστικού σχεδιασμού στον χώρο σας. Με την ακατέργαστη επιφάνεια και τους τόνους του λευκού, αυτό το βάζο είναι η τέλεια προσθήκη για να αναβαθμίσετε την διακόσμηση του σαλονιού σας.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Πορσελάνη
Χρώμα: Λευκό Ματ
Διαστάσεις: 19,5x9,5xH39,6 cm

Ποιότητα και Στυλ

Υψηλή Ποιότητα: Κατασκευασμένο από πορσελάνη υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας αντοχή και μακροχρόνια αισθητική αξία.
Ακατέργαστη Επιφάνεια: Η ακατέργαστη επιφάνεια προσδίδει μια μοναδική και φυσική αίσθηση, κάνοντάς το ιδανικό για σύγχρονους και μινιμαλιστικούς χώρους.

Χρήση και Διακόσμηση

Χρήση: Ιδανικό για χρήση ως διακοσμητικό βάζο σε διάφορους χώρους του σπιτιού, προσφέροντας μια μοντέρνα και κομψή νότα.
Συνδυασμός: Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πορσελάνινα αντικείμενα της ίδιας συλλογής ή με διαφορετικά στυλ για ένα πολυδιάστατο διακοσμητικό αποτέλεσμα.
Στυλ: Οι διακριτικές γραμμές και η μίνιμαλ αισθητική του βάζου θα αναδείξουν τον χώρο σας, προσδίδοντας κομψότητα και φινέτσα.

Ποιοτικές Προδιαγραφές

Υλικό Κατασκευής: Κατασκευασμένο από ανθεκτική πορσελάνη, προσφέροντας διαχρονική ποιότητα και κομψότητα.
Φινίρισμα: Το ματ λευκό φινίρισμα συνδυάζεται άψογα με την ακατέργαστη επιφάνεια, δημιουργώντας μια μοναδική διακοσμητική πινελιά.

Επιλέξτε το διακοσμητικό βάζο "Κύμα" Modern Espiel NFU217 για να αναδείξετε την κομψότητα και το σύγχρονο στυλ στον χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό design του, το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο και μίνιμαλ εσωτερικό χώρο.νιμαλ χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 39,6
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο Ματ
Πλάτος(cm) 9,5
Μήκος(cm) 19,5
product bottom banner