Διακοσμητική Φιγούρα Μελόψωμο Polyresin 5,5x8,5xH16cm Kaemingk 522871-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 522871-2
9.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Φιγούρα Μελόψωμο Polyresin 5,5x8,5xH16cm Kaemingk 522871-2 – Γιορτινή Διακόσμηση για το Σπίτι σας

Φέρτε τη ζεστασιά και τη χαρά των Χριστουγέννων στον χώρο σας με αυτή τη γλυκιά διακοσμητική φιγούρα μελόψωμο από την Kaemingk. Αυτή η χαριτωμένη φιγούρα, κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyresin, ενσωματώνει την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη αίσθηση με μοντέρνο στυλ, κάνοντας την ιδανική επιλογή για τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού σας.

Με διαστάσεις 5,5x8,5xH16cm, αυτή η φιγούρα gingerbread είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ράφι ή χριστουγεννιάτικη βιτρίνα. Το πολυχρωματικό της σχέδιο (multi-color) και οι προσεγμένες λεπτομέρειες κάνουν αυτή τη φιγούρα εξαιρετικά εντυπωσιακή και κατάλληλη για κάθε γιορτινό θέμα.

Είτε τοποθετηθεί στο καθιστικό είτε σε μια γωνία του τραπεζιού σας, η φιγούρα αυτή θα προσφέρει μια παιχνιδιάρικη και γιορτινή νότα στο χώρο σας. Το ανθεκτικό υλικό polyresin διασφαλίζει ότι η φιγούρα θα αντέξει στη φθορά του χρόνου, ενώ οι όμορφες λεπτομέρειες, όπως τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά και το πολύχρωμο ντύσιμο, την καθιστούν ένα πραγματικό έργο τέχνης για τις γιορτές.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin, για μεγάλη αντοχή και λεπτομέρεια
Διαστάσεις: Μήκος 5,5cm, Πλάτος 8,5cm, Ύψος 16cm
Χρώμα: Πολύχρωμο (multi-color), για φωτεινές και ζωντανές γιορτινές πινελιές
Σχήμα: Μελόψωμο (gingerbread), ιδανικό για την εορταστική περίοδο
Κατασκευαστής: Kaemingk, γνωστή για ποιοτικά εποχιακά διακοσμητικά

Αυτή η διακοσμητική φιγούρα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για χριστουγεννιάτικο δώρο, προσφέροντας μια ζεστή και γλυκιά πινελιά στους αγαπημένους σας. Η μοναδική της εμφάνιση και οι κομψές λεπτομέρειες την καθιστούν μια απαραίτητη προσθήκη στη χριστουγεννιάτικη συλλογή σας.

Δώστε στο σπίτι σας τον εορταστικό χαρακτήρα που του αξίζει με αυτή την υπέροχη φιγούρα μελόψωμο!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 16
Υλικό Polyresin
Χρώμα Πολύχρωμα
Μορφές Gingerbread
Πλάτος(cm) 8,5
Μήκος(cm) 5,5
product bottom banner