Διακοσμητική Φιγούρα Μελόψωμο Polyresin 5,5x8,5xH16cm Kaemingk 522871-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 522871-1
9.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Φιγούρα Μελόψωμο Polyresin 5,5x8,5xH16cm Kaemingk 522871-1 – Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση με Στυλ

Αναβαθμίστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας με τη γλυκιά και πρωτότυπη διακοσμητική φιγούρα μελόψωμο από polyresin της Kaemingk. Με προσεγμένο σχεδιασμό, η φιγούρα αυτή συνδυάζει την παραδοσιακή ομορφιά των γιορτών με μοντέρνες πινελιές, δημιουργώντας μια φιλόξενη και εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Οι διαστάσεις της (5,5x8,5xH16cm) την καθιστούν ιδανική επιλογή για μικρές επιφάνειες όπως ράφια, τραπέζια ή το τζάκι, χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό polyresin, εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και διατηρεί την αισθητική της ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης. Ο λεπτομερής σχεδιασμός της, με χαρακτηριστικά όπως το γλυκό χαμόγελο, το χαριτωμένο γιλέκο και το χριστουγεννιάτικο καπέλο, προσδίδουν έναν παιχνιδιάρικο και γιορτινό χαρακτήρα στον χώρο σας.

Η φιγούρα μελόψωμο δεν είναι μόνο ένα χαριτωμένο στοιχείο για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αλλά και μια εξαιρετική ιδέα για δώρο Χριστουγέννων. Η πολυτελής υφή της και οι λεπτομέρειες που αποπνέουν γιορτινή χαρά την καθιστούν αγαπημένη επιλογή για κάθε λάτρη των Χριστουγέννων.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin – ανθεκτικό και πολυτελές
Διαστάσεις: Μήκος 5,5cm, Πλάτος 8,5cm, Ύψος 16cm
Σχέδιο: Μελόψωμο, ιδανικό για γιορτινή διακόσμηση
Κατασκευαστής: Kaemingk, γνωστή για ποιοτικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Με την προσθήκη αυτής της χριστουγεννιάτικης διακοσμητικής φιγούρας στη συλλογή σας, θα δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και γιορτινή μαγεία. Ιδανική για να στολίσει το σπίτι σας, να διακοσμήσει το γιορτινό τραπέζι ή να προσφερθεί ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Επιλέξτε την σήμερα και απολαύστε την αίσθηση των γιορτών στο έπακρο!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 16
Υλικό Polyresin
Χρώμα Πολύχρωμα
Μορφές Gingerbread
Πλάτος(cm) 8,5
Μήκος(cm) 5,5
product bottom banner