Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ22,5xH18cm Rustic Espiel VRE108

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE108
32.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ Φ22,5xH18cm Rustic Espiel VRE108

Αυτή η μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin, με διαστάσεις Φ22,5xH18cm, είναι ένα κομψό και φυσικό στοιχείο διακόσμησης που θα προσθέσει μια ρουστίκ νότα στο χώρο σας. Η ρεαλιστική της μορφή και τα μοναδικά μοτίβα την καθιστούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι, ιδανικό για να φέρει μια αίσθηση φύσης και ζεστασιάς στο σπίτι σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ22,5xH18cm
Χρώμα: Μπεζ

Υλικό Κατασκευής:

Polyresin: Το υλικό polyresin παρέχει υψηλή ανθεκτικότητα, επιτρέποντας ταυτόχρονα λεπτομερή και ρεαλιστική απεικόνιση της κολοκύθας. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη μετακίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για ποικίλες διακοσμητικές χρήσεις.

Πλεονεκτήματα:

Φυσική Αισθητική: Το φυσικό μπεζ χρώμα και τα ρεαλιστικά μοτίβα προσδίδουν μια αυθεντική και ζεστή αίσθηση στον χώρο σας.
Πολλαπλές Εφαρμογές: Μπορεί να τοποθετηθεί σε τραπέζια, ράφια ή σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού χρειάζεται μια διακριτική και κομψή πινελιά.
Ανθεκτικότητα: Το polyresin υλικό είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του, εξασφαλίζοντας ότι το διακοσμητικό θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για χρόνια.

Περιγραφή:

Η μπεζ διακοσμητική κολοκύθα από polyresin της Espiel συνδυάζει την ρουστίκ αισθητική με την σύγχρονη διακόσμηση, προσθέτοντας έναν αέρα φυσικότητας και ζεστασιάς στο χώρο σας. Είτε την χρησιμοποιήσετε μόνη της είτε ως μέρος μιας μεγαλύτερης διακοσμητικής σύνθεσης, αυτή η κολοκύθα θα αποτελέσει ένα εντυπωσιακό και μοναδικό στοιχείο στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 18
Χρώμα Μπεζ
Διάμετρος(cm) 22,5
product bottom banner