Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ-Ασημί Φ17xH23cm Rustic Espiel VRE126

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: VRE126
33.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Polyresin Μπεζ-Ασημί Φ17xH23cm Rustic Espiel VRE126

Αυτή η διακοσμητική κολοκύθα από την Espiel είναι μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε φυσική ομορφιά και μια αίσθηση δροσιάς στον χώρο σας. Με τη ρεαλιστική της εμφάνιση και τα ιδιαίτερα μοτίβα, ξεχωρίζει ως ένα πρωτότυπο διακοσμητικό αντικείμενο που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: Φ17xH23cm
Χρώμα: Μπεζ-Ασημί
Υλικό Κατασκευής: Polyresin (Πολυρεζίνη)

Περιγραφή:
Η κολοκύθα αυτή συνδυάζει την παραδοσιακή εμφάνιση με μια μοντέρνα πινελιά, χάρη στο μπεζ-ασημί χρώμα της και τα περίτεχνα μοτίβα που την διακοσμούν. Είναι ιδανική για να φέρει μια φυσική και ταυτόχρονα κομψή αίσθηση στο σαλόνι, το γραφείο ή την τραπεζαρία σας.

Στυλ και Χρήση:
Αυτή η διακοσμητική κολοκύθα είναι ιδανική για rustic και boho διακόσμηση, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα και σε πιο μοντέρνα περιβάλλοντα. Τοποθετήστε την σε ράφια, τραπέζια ή άλλες επιφάνειες για να προσθέσετε μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 23
Υλικό Polyresin
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Διάμετρος(cm) 17
product bottom banner