Διακοσμητική Κολοκύθα Κεραμική Κόκκινη-Χρυσή Φ10xH12,5cm Luxe Espiel ROD246

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: ROD246
10.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητική Κολοκύθα Κεραμική Κόκκινη-Χρυσή Φ10xH12,5cm Luxe Espiel ROD246

Η κεραμική κολοκύθα της Espiel, με τις λαμπερές κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις, είναι η ιδανική προσθήκη για να αναβαθμίσετε την εορταστική σας διακόσμηση. Αποτελεί μέρος της Χριστουγεννιάτικης συλλογής της Espiel και είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς στον χώρο σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ10xH12,5cm
Χρώμα: Κόκκινο-Χρυσό

Υλικό Κατασκευής:

Κεραμική: Η κολοκύθα είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υλικό υψηλής ποιότητας, προσδίδοντας μια αίσθηση ανθεκτικότητας και πολυτέλειας.

Πλεονεκτήματα:

Εορταστική Διακόσμηση: Ιδανική για να δημιουργήσετε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, η κεραμική κολοκύθα είναι τέλεια για τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ή για άλλες εορταστικές περιόδους.
Μοντέρνος Σχεδιασμός: Ο συνδυασμός των λαμπερών κόκκινων και χρυσών τόνων προσδίδει μια σύγχρονη και κομψή αισθητική στον χώρο σας.
Ιδανικό Δώρο: Εκτός από τη διακόσμηση του σπιτιού σας, αυτή η κολοκύθα αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα για δώρο στους αγαπημένους σας, ειδικά για την Πρωτοχρονιά.

Περιγραφή:

Η διακοσμητική κολοκύθα Espiel ROD246 είναι η τέλεια επιλογή για να φέρετε έναν αέρα γιορτής και κομψότητας στο σπίτι σας. Οι πλούσιες κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις της, σε συνδυασμό με την υψηλής ποιότητας κεραμική κατασκευή, την καθιστούν ιδανική για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ. Χρησιμοποιήστε την για να δημιουργήσετε μια πολυτελή γιορτινή ατμόσφαιρα ή προσφέρετε την ως δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Κεραμικό
Ύψος(cm) 12,5
Χρώμα Κόκκινο, Χρυσό
Διάμετρος(cm) 10
product bottom banner