Διακοσμητική Γιρλάντα Πολύχρωμη από Ιριδίζουσα Ύλη PET 90x200cm Kaemingk 434257

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 434257
13.09

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Γιρλάντα από Ιριδίζουσα Ύλη PET - 200cm, Πολύχρωμη

Δώστε λάμψη και χρώμα στη διακόσμησή σας με αυτή την εντυπωσιακή γιρλάντα από PET υλικό σε ιριδίζουσα απόχρωση. Με μήκος 200cm και πλάτος 90cm, αυτή η γιρλάντα είναι ιδανική για να διακοσμήσει τοίχους, πόρτες ή οποιονδήποτε χώρο θέλετε να γεμίσετε με μια αίσθηση εορταστικής λάμψης. Τα πολύχρωμα ιριδίζοντα νήματα αντανακλούν το φως δημιουργώντας ένα μαγευτικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Κατασκευασμένη από PET, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό, η γιρλάντα αυτή είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να αναδείξει κάθε εκδήλωση, από γενέθλια και γάμους μέχρι χριστουγεννιάτικες γιορτές. Το μήκος της επιτρέπει να καλύψετε μεγάλες επιφάνειες, προσθέτοντας χρώμα και ζωντάνια σε κάθε χώρο.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Ιριδίζον Πολύχρωμο
Μέγεθος: 200cm (Υ) x 90cm (Π)
Υλικό: PET
Παρουσίαση: Συσκευασμένη ανά τεμάχιο

Αυτή η ιριδίζουσα γιρλάντα είναι η τέλεια προσθήκη για να δώσετε χρώμα και λάμψη σε οποιαδήποτε εκδήλωση, προσφέροντας μια εντυπωσιακή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 200
Υλικό Τερεφθαλικό Πολυαιθυλένιο(PET)
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 90
product bottom banner