Δίσκος Σερβιρίσματος Με Λαβές 44x29,5xH5,5cm Bamboo Essentials εstia Home Art 01-12953

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-12953
12.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Εμπλουτίστε την εμπειρία σας στο σερβίρισμα με τον Δίσκο Σερβιρίσματος με Λαβές της συλλογής Bamboo Essentials από την εstia Home Art. Αυτό το κομψό και λειτουργικό σερβίρισμα θα προσθέσει φυσική ζεστασιά και στυλ στο τραπέζι σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υψηλής Ποιότητας Υλικό: Κατασκευασμένος από 100% μπαμπού υψηλής ποιότητας, ο δίσκος είναι ανθεκτικός και φιλικός προς το περιβάλλον.
Λαβές Μεταφοράς: Διαθέτει 2 πρακτικές λαβές μεταφοράς για άνετη μετακίνηση και σερβίρισμα.
Διαστάσεις Ιδανικές για Σερβίρισμα: Οι διαστάσεις του δίσκου (44x29,5xH5,5cm) τον καθιστούν ιδανικό για το σερβίρισμα φαγητού και επιδορπίων.
Συλλογή Bamboo Essentials: Η συλλογή Bamboo Essentials συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του μπαμπού με τη λειτουργικότητα και την αντοχή.

Προσθέστε μια αίσθηση φυσικού στοιχείου στην τραπεζαρία σας με τον Δίσκο Σερβιρίσματος με Λαβές Bamboo Essentials, και απογειώστε την σερβιριστική σας εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Bamboo
Ύψος(cm) 5,5
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 29,5
Μήκος(cm) 44
product bottom banner