Γαλατιέρα Σερβιρίσματος Πορσελάνης Λευκή 80ml 5x6,5xH6cm GTSA 60-033708

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60-033708
2.22

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απαράμιλλη ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό της Γαλατιέρας Σερβιρίσματος Πορσελάνης σε λευκό χρώμα, μια εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα ή το τραπέζι σας.

Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτή η γαλατιέρα συνδυάζει αντοχή και κομψό σχεδιασμό. Με διαστάσεις μήκους 5cm, πλάτους 6,5cm και ύψους 6cm, και χωρητικότητα 80ml, προσφέρει την ιδανική ποσότητα γάλατος για τον καφέ σας ή άλλες ζεστές και κρύες απολαύσεις.

Είτε είστε επαγγελματίας της εστίασης είτε λάτρης της καλής κουζίνας, αυτή η γαλατιέρα αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον καθημερινό σας χώρο. Η λευκή απόχρωση ταιριάζει εύκολα με κάθε διακόσμηση και προσδίδει έναν αέρα κομψότητας και φινέτσας σε κάθε σερβίρισμα.

Απογειώστε την εμπειρία του καφέ σας με τη Γαλατιέρα Σερβιρίσματος Πορσελάνης Λευκή 80ml GTSA 60-033708. Ένα αξεσουάρ που θα ξεχωρίσει σε κάθε τραπέζι!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 6
Χωρητικότητα (ml) 80
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 6,5
Μήκος(cm) 5
product bottom banner