Γαλατιέρα Πορσελάνης 250ml Φ8xH11,8cm Λευκή – Μπλε Floris Blueprint Laura Ashley LA178681

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA178681
17.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η γαλατιέρα Floris της σειράς Blueprint από τη Laura Ashley είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας, αντικαθιστώντας τις αντιαισθητικές συσκευασίες γάλακτος με ένα κομψό και όμορφο αντικείμενο. Με χωρητικότητα 250ml και διαστάσεις 11,8x8x8 εκατοστά, αυτή η πορσελάνινη γαλατιέρα διαθέτει το υπέροχο σχέδιο της συλλογής Blueprint Collectables της Laura Ashley, προσφέροντας έναν αέρα από κομψότητα και γοητεία στην καθημερινή σας εμπειρία.

Τα λεπτά μοτίβα λουλουδιών και ριγέ σχέδια σε απαλούς μπλε τόνους προσδίδουν μια αίσθηση φινέτσας και αρμονίας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, η γαλατιέρα Floris είναι ανθεκτική στη χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων, προσφέροντάς σας αξιόπιστη λειτουργία και ευκολία στη χρήση.

Αναβαθμίστε την τραπεζοκαθαριότητά σας με τη γαλατιέρα Floris της Laura Ashley και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της κομψότητας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 11,7
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Χωρητικότητα (ml) 250
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner