Βραχίονας Κουρτίνας Μπάνιου Γωνιακός Αλουμινίου Ασημί 90x90cm εstia Home Art 02-10805

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-10805
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο γωνιακός αλουμινένιος βραχίονας κουρτίνας μπάνιου της σειράς Estia Home Art με κωδικό 02-10805 παρέχει μια λειτουργική και στιλάτη λύση για τον χώρο του μπάνιου σας. Με διαστάσεις 90x90cm και χρώμα ασημί, προσφέρει ευελιξία και ευκολία στην τοποθέτηση κουρτίνας μπάνιου σε γωνιακές ντουζιέρες.

Ο αλουμινένιος υλικός που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του είναι ανθεκτικός στην υγρασία και αντιδρά καλά στο περιβάλλον του μπάνιου. Με μέγιστο βάρος φόρτωσης 5kg, είναι σχεδιασμένος να αντέχει το βάρος της κουρτίνας μπάνιου, προσφέροντας σταθερότητα και αξιόπιστη χρήση.

Ο γωνιακός σχεδιασμός του βραχίονα επιτρέπει την εξοικονόμηση χώρου και τον ευκολότερο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι η ιδανική λύση για την τοποθέτηση κουρτίνας σε ντουζιέρες γωνίας, προσφέροντας πρακτικότητα και αισθητική στον μπάνιο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ύψος(cm) 2,9
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 90
Μήκος(cm) 90
product bottom banner