Αυγοθήκη Πορσελάνης Λευκή – Μπλε Φ5,1xH4,9cm Floris Blueprint Laura Ashley LA179512

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA179512
5.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η αυγοθήκη Floris από τη συλλογή Blueprint Collectables της Laura Ashley είναι η τέλεια προσθήκη στο τραπέζι σας για να σερβίρετε τα αυγά σας με στυλ και κομψότητα. Κατασκευασμένη από πορσελάνη Inglazed New Bone China, αυτή η αυγοθήκη διαθέτει μια όμορφη σχεδίαση σε λευκό και μπλε χρώμα που προσδίδει έναν αέρα φρεσκάδας στο τραπέζι σας.

Με διαστάσεις 5,1x5,1x4,9 εκατοστά, αυτή η αυγοθήκη είναι ιδανική για να φιλοξενήσει τα αυγά σας με άνεση και στυλ. Είναι κατάλληλη για μικροκύματα και πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας ευκολία στη χρήση και τη φροντίδα.

Το σχέδιο της Blueprint Collectables είναι εμπνευσμένο από την κληρονομιά της Laura Ashley στον χώρο του design, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό μεταξύ κομψότητας και λειτουργικότητας. Αυτή η αυγοθήκη είναι ιδανική για να προσθέσετε μια νότα φινέτσας και γοητείας στο καθημερινό σας πρωινό ή brunch.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Ύψος(cm) 4,9
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Διάμετρος(cm) 5,1
product bottom banner