Αποφλοιωτής-Peeler Πλαστικός ABS Κόκκινος 15,5x5,5xH1,2cm Victorinox 7.6073.0

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 7.6073.0
4.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον Αποφλοιωτή-Peeler Πλαστικό ABS σε κόκκινο χρώμα από τη Victorinox, ένα εργαλείο που καθιστά εύκολη τη διαδικασία αποφλοίωσης πατάτας και άλλων λαχανικών και φρούτων.

Με μια ακρίβειας μοναδική λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτός ο αποφλοιωτής επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του λεπτού στρώματος της φλούδας, αφήνοντας πίσω το μέγιστο δυνατόν όγκο του προϊόντος για επεξεργασία. Το πλαστικό υλικό ABS και η εργονομική λαβή εξασφαλίζουν άνετη χρήση, ενώ ο πλευρικός αφαιρετής επιτρέπει την αφαίρεση ανεπιθύμητων μερών με ακρίβεια.

Με διαστάσεις 12 χιλιοστά (ύψος) x 155 χιλιοστά (μήκος) x 55 χιλιοστά (πλάτος) και βάρος 15 γραμμάρια, αυτός ο αποφλοιωτής είναι ελαφρύς και εύκολος στη χρήση. Επιπλέον, είναι ασφαλής για πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας ευκολία στον καθαρισμό μετά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό ABS
Ύψος(cm) 1,2
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 5,5
Μήκος(cm) 15,5
product bottom banner