Αποφλοιωτής Ίσιο Πέταλο Αλουμινίου 11x6,5xH1,2cm Victorinox 6.0900.0

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6.0900.0
5.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναζητάτε έναν ελαφρύ και εργονομικό αποφλοιωτή για την εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φρούτων και των λαχανικών σας; Ο αποφλοιωτής ίσιο πέταλο αλουμινίου της Victorinox είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Με ένα εξαιρετικά αιχμηρό λεπίδι και εργονομικό σχεδιασμό, ο αποφλοιωτής αυτός προσφέρει άνεση και ευκολία κατά τη χρήση. Η λεπτή λεπίδα του επιτρέπει ομαλή αφαίρεση της φλούδας των φρούτων και των λαχανικών, διατηρώντας τις ενσωματωμένες βιταμίνες.

Με διαστάσεις μόλις 11x6,5x1,2 εκατοστά και βάρος μόλις 14 γραμμάρια, είναι εύκολο να τον χρησιμοποιήσετε και να τον αποθηκεύσετε στην κουζίνα σας.

Απολαύστε γρήγορη και αποτελεσματική προετοιμασία των φρούτων και των λαχανικών σας με τον αποφλοιωτή ίσιο πέταλο αλουμινίου της Victorinox!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 1,2
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 6,5
Μήκος(cm) 11
product bottom banner