Ανοιχτήρι Μπουκαλιών Μαντεμένιο "Κουτάλι" 16,7x4,4xH1,5cm Industrial Espiel KLI216

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: KLI216
3.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανοιχτήρι Μπουκαλιών Μαντεμένιο "Κουτάλι" - Espiel KLI216

Ανακαλύψτε την πρακτικότητα και την κομψότητα του ανοιχτηριού μπουκαλιών "Κουτάλι" της Espiel. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μαντέμι, αυτό το εργαλείο είναι τόσο λειτουργικό όσο και διαχρονικό, προσφέροντας εύκολη ανοίγμαση των μπουκαλιών με στυλ.
Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 16,7 x 4,4 x H 1,5 cm
Υλικό Κατασκευής: Μαντέμι (Cast Iron)
Ανθεκτικότητα: Το μαντέμι προσφέρει εξαιρετική αντοχή και μακροχρόνια χρήση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Στυλ: Το κλασικό σχέδιο σε σχήμα "κουταλιού" συνδυάζει λειτουργικότητα με αισθητική, προσφέροντας μια vintage αίσθηση στον χώρο σας.
Άνοιγμα Μπουκαλιών: Το εργαλείο είναι σχεδιασμένο για εύκολο και αποτελεσματικό άνοιγμα μπουκαλιών, παρέχοντας σταθερό κράτημα και έλεγχο κατά τη χρήση.

Αναβαθμίστε το σερβίρισμα και την παρουσίαση του τραπεζιού σας με αυτό το κομψό ανοιχτήρι μπουκαλιών, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την κλασική αισθητική του μαντεμιού.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Ύψος(cm) 1,5
Υλικό Μαντέμι
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 4,4
Μήκος(cm) 16,7
product bottom banner