Αλατοπίπερο Γυάλινο Διάφανο 7,5x5,5xH8,5cm Σετ 2 τμχ Rustic Espiel INT8506

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: INT8506
3.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Γυάλινα Δοχεία Μπαχαρικών: Οργανώστε την Κουζίνα σας με Στυλ

Ανανεώστε την κουζίνα σας και ενισχύστε την αισθητική του τραπεζιού σας με τα γυάλινα δοχεία μπαχαρικών. Αυτά τα δοχεία συνδυάζουν κομψότητα και πρακτικότητα, κάνοντάς τα ιδανικά για καθημερινή χρήση αλλά και για επίσημα δείπνα.
Ποιοτικές Προδιαγραφές

Επαγγελματική Χρήση (Professional Use): Ιδανικά για επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και για οικιακή χρήση.
Κατάλληλο για Πλυντήριο Πιάτων (Dishwasher Safe): Εύκολο στη συντήρηση και καθαρισμό, ασφαλές για πλύσιμο σε πλυντήρια πιάτων.
Κατάλληλο για Τρόφιμα (Food Safe): Σχεδιασμένο με υλικά που διασφαλίζουν την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων.

Υλικό Κατασκευής

Ανοξείδωτο Ατσάλι (Stainless Steel): Χρησιμοποιείται για τα καπάκια και τους μηχανισμούς, προσφέροντας ανθεκτικότητα και μοντέρνα αισθητική.
Γυαλί (Glass): Διαφανές και ανθεκτικό, επιτρέπει την άμεση οπτική επιθεώρηση του περιεχομένου και ενισχύει την κομψότητα της παρουσίασης.

Χρήση

Αλάτι και Πιπέρι (Salt/Pepper): Ιδανικά για την αποθήκευση και σερβίρισμα αλατιού και πιπεριού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και κομψότητα στο τραπέζι σας.

Περιγραφή Προϊόντος

Με τα γυάλινα δοχεία μπαχαρικών, μπορείτε να συνδυάσετε λειτουργικότητα και αισθητική. Η διαφάνεια του γυαλιού επιτρέπει την άμεση αναγνώριση του περιεχομένου, ενώ τα καπάκια από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν αίσθηση ποιότητας και μακροχρόνια αντοχή. Αυτά τα δοχεία δεν είναι μόνο πρακτικά αλλά και διακοσμητικά, αναβαθμίζοντας την εμφάνιση της κουζίνας και του τραπεζιού σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 8,5
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 5,5
Μήκος(cm) 7,5
product bottom banner