Muddler Με Λεπτές Μύτες Μαύρο Πλαστικό 24cm 00656 APS Bar Supply 28.00064

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28.00064
12.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η APS σχεδιάζει έξυπνα εργαλεία για τον επαγγελματία bartender και mixologist που έχει υψηλές απαιτήσεις. Δεδομένου ότι τα φρέσκα συστατικά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε μπαρ και μοντέρνα εστιατόρια, αναπτύχθηκε μια νέα τεχνική: " το χτύπημα". Μέσα σε ειδικά stiring glasses ή shakers μπορούν να χτυπάνε με τις μυτές των Muddlers και τα αρώματα από φρούτα, βότανα ή μπαχαρικά εξάγονται σε ένα ποτό ή cocktail. Από τη συλλογή της APS λοιπόν δε θα μπορούσε να λείψει ένα πλαστικό muddler υψηλής ποιότητας με λεπτές μύτες. Προϊόν κατασκευασμένο από μη τοξικές πρώτες ύλες για να έρχεται σε επαφή με τα τρόμιμα και ποτά χωρίς προβλήματα. To muddler γουδοχέρι είναι μια απαραίτητη προσθήκη στην εργαλειοθήκη ενός επαγγελματία bartender με την υπογραφή της ποιότητας APS, ο πιο εξειδικευμένος κατασκευαστής στα είδη μπαρ.

Muddler γουδοχέρι πλαστικό 24cm με λεπτές μύτες από την APS απαραίτητο εργαλείο για κάθε μπαρ ή μοντέρνο εστιατόριο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
Μήκος(cm) 24
product bottom banner