480 Λαμπάκια LED Warm White Καταρράκτη με Μαύρο Καλώδιο 200cm & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου Lumineo 493498

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 493498
56.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

LED Tree Cascade Cluster 480 Λαμπάκια με 8 Προγράμματα Twinkle Effect για Εξωτερικό Χώρο Lumineo 493498

Δημιουργήστε μια μαγευτική γιορτινή ατμόσφαιρα στον εξωτερικό σας χώρο με τα 480 λαμπάκια LED Tree Cascade Cluster της Lumineo. Με μήκος 200cm και 6 κρεμαστές διακλαδώσεις, αυτή η φωτεινή σειρά παρέχει ένα εντυπωσιακό εφέ καταρράκτη που θα τραβήξει την προσοχή όλων. Τα ζεστά λευκά LED φωτάκια (warm white/classic warm) προσδίδουν έναν κλασικό και φιλόξενο φωτισμό, ιδανικό για να διακοσμήσετε δέντρα ή εξωτερικούς χώρους.

Η σειρά αυτή διαθέτει 8 προγράμματα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του twinkle effect, που προσφέρουν ευελιξία στη ρύθμιση της ατμόσφαιρας. Το μαύρο καλώδιο εναρμονίζεται διακριτικά με το περιβάλλον, ενώ το συνολικό μήκος του καλωδίου σύνδεσης είναι 10 μέτρα, δίνοντάς σας αρκετή ευελιξία για να τοποθετήσετε τη σειρά οπουδήποτε θέλετε. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC, είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε εξωτερικές συνθήκες, με πιστοποίηση IP-44 που προστατεύει από νερό και σκόνη.

Η σειρά συνοδεύεται από μετασχηματιστή με πιστοποιήσεις EMC, LED safety και LVD, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία της. Παράγει φωτισμό υψηλής ποιότητας με μόλις 6W κατανάλωση, προσφέροντας οικονομία στην ενέργεια χωρίς να θυσιάζει τη φωτεινότητα.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 200cm με 6 διακλαδώσεις των 100cm
480 LED σε θερμό λευκό χρώμα
8 προγράμματα φωτισμού (twinkle effect)
Πράσινο καλώδιο για διακριτική τοποθέτηση
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση (IP-44)
Καλώδιο σύνδεσης: 10 μέτρα
Πιστοποιήσεις: EMC, LED safety, LVD, RoHS
Τύπος βύσματος: EU
Κατανάλωση: 6W

Φέρτε την μαγεία των εορτών στον εξωτερικό σας χώρο με τη φωτεινή σειρά LED Lumineo, η οποία προσφέρει εκπληκτική φωτεινότητα και ανθεκτικότητα σε εξωτερικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 400-699
Απόχρωση Φωτός Θερμό Λευκό, Φυσικό Λευκό
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Μάρκα Lumineo
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Ύψος(cm) 200
Χρώμα Μαύρο
Μήκος(cm) 1000
product bottom banner