240 Λαμπάκια LED Θερμό Λευκό σε Κουρτίνα με Διάφανο Καλώδιο 225xH150cm & 12 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου Lumineo 494362

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 494362
64.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

240 LED Κουρτίνα Λαμπάκια Θερμό Λευκό 225x150cm με 12 Λειτουργίες Εξωτερικού Χώρου - Lumineo

Δημιουργήστε μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την εντυπωσιακή κουρτίνα LED από τη Lumineo. Με 240 λαμπάκια θερμού λευκού χρώματος, αυτή η κουρτίνα φωτισμού είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας ένα ζεστό και γιορτινό αποτέλεσμα. Η κουρτίνα έχει διάφανη καλωδίωση και υποστηρίζει 12 μοναδικές λειτουργίες φωτισμού, όπως το εντυπωσιακό εφέ κυνηγιού (chaser effect), για να δημιουργήσετε την τέλεια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι ή στον κήπο σας.

Με διαστάσεις 225cm πλάτος και 150cm ύψος, η κουρτίνα μπορεί να καλύψει μεγάλες επιφάνειες, όπως παράθυρα, τοίχους ή βεράντες, προσθέτοντας μια κομψή διακοσμητική πινελιά. Το μήκος καλωδίου 500cm προσφέρει άνεση στην εγκατάσταση, ενώ ο φωτισμός είναι ενεργειακά αποδοτικός με συνολική κατανάλωση ισχύος μόλις 3,6W.

Είναι ιδανική για εξωτερική χρήση (IP-44) και έρχεται με πιστοποιήσεις ασφαλείας όπως CE, RoHs, και LED safety EN62471, προσφέροντας εγγυημένη ποιότητα και μακροχρόνια αντοχή. Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης 8 ώρες ενεργό και 16 ώρες απενεργοποιημένο, προσθέτει ακόμα περισσότερη άνεση στη χρήση.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: 225x150cm
Αριθμός λαμπτήρων: 240 LED
Χρώμα LED: Θερμό Λευκό
Καλώδιο: Διάφανο
Τάξη προστασίας: IP-44
Κατανάλωση ισχύος: 3,6W
Μήκος καλωδίου: 5m
Λειτουργίες: 12 προγράμματα
Χρονοδιακόπτης: 8/16 ώρες
Πιστοποιήσεις: EMC, RoHs, LED safety, LVD, CE

Ανανεώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτή την πανέμορφη κουρτίνα λαμπάκια από τη Lumineo. Είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε τον εξωτερικό σας χώρο και να χαρίσετε μοναδικές γιορτινές στιγμές.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 200-299
Απόχρωση Φωτός Θερμό Λευκό
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Μάρκα Lumineo
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα, Με Χρονοδιακόπτη
Ύψος(cm) 150
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Διάφανο
Μήκος(cm) 225
product bottom banner