200 Λαμπάκια LED Cool White σε Σειρά με Πράσινο Καλώδιο 995cm & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου Kaemingk 493057

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 493057
16.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

200 Λαμπάκια LED Cool White σε Σειρά με Πράσινο Καλώδιο 995cm & 8 Προγράμματα Εξωτερικού Χώρου Kaemingk 493057

Φωτίστε τον εξωτερικό σας χώρο με τα 200 λαμπάκια LED Cool White της Kaemingk, ιδανικά για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα στις γιορτές και όχι μόνο. Με μήκος 995cm, αυτή η σειρά λαμπών είναι σχεδιασμένη για εξωτερική χρήση και έρχεται με πράσινο καλώδιο, το οποίο διακριτικά εναρμονίζεται με τα φυτά και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, δίνοντας έμφαση μόνο στα λαμπερά LED.

Τα λαμπάκια έχουν ψυχρό λευκό φωτισμό (cool white) που δημιουργεί ένα καθαρό και λαμπερό αποτέλεσμα. Διαθέτουν 8 διαφορετικά προγράμματα φωτισμού, όπως το twinkle effect, για να επιλέξετε την ατμόσφαιρα που ταιριάζει καλύτερα στη διακόσμησή σας. Η σειρά είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση, με πιστοποίηση IP-44, προστατεύοντας τα λαμπάκια από το νερό και τη σκόνη, ενώ συνοδεύεται από μετασχηματιστή που πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας EMC, LED safety και LVD.

Με συνολικό μήκος καλωδίου 995cm και μήκος 300cm για το καλώδιο σύνδεσης (lead cable), αυτή η σειρά λαμπών προσφέρει επαρκές μήκος για ευέλικτη τοποθέτηση. Τα 200 LED δεν είναι αντικαταστάσιμα, αλλά η μακροχρόνια αντοχή τους εξασφαλίζει αξιοπιστία και οικονομία με κατανάλωση μόλις 3.6W. Το προϊόν έχει επίσης σήμανση CE και πιστοποίηση Kema Keur για επιπλέον ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 995cm
200 LED σε ψυχρό λευκό χρώμα
Πράσινο καλώδιο για διακριτική τοποθέτηση
8 προγράμματα φωτισμού, όπως twinkle effect
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση (IP-44)
Καλώδιο σύνδεσης: 300cm
Πιστοποιήσεις: EMC, LED safety, LVD, RoHS
Τύπος βύσματος: EU
Κατανάλωση: 3.6W

Φέρτε τη λάμψη και τη γιορτινή διάθεση στον εξωτερικό σας χώρο με τη σειρά λαμπών LED της Kaemingk, η οποία συνδυάζει ποιότητα, ασφάλεια και εκπληκτικό φωτισμό.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων 200-299
Απόχρωση Φωτός Ψυχρό Λευκό
Μάρκα Kaemingk
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εξωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Πράσινο
Μήκος(cm) 995
product bottom banner