Ψαλίδι Κουζίνας 19,5cm Cutlery Pro 39-220219

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-220219
8.55

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα με το Ψαλίδι Κουζίνας 19,5cm από τη σειρά Cutlery Pro 39-220219. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γερμανικό χάλυβα μολυβδαίνιου βαναδίου και εξοπλισμένο με λαβή από πολυπροπυλαίνιο, αυτό το ψαλίδι συνδυάζει αντοχή και άνεση χρήσης.

Με μήκος 19,5cm, αυτό το ψαλίδι κουζίνας είναι ιδανικό για ποικίλες κοπές και χρήσεις στην κουζίνα. Κόψτε με ακρίβεια λαχανικά, φρούτα και άλλα τρόφιμα με ευκολία και ακρίβεια.

Η λαβή από πολυπροπυλαίνιο προσφέρει άνετη και ασφαλή λαβή κατά την χρήση, ενώ ο γερμανικός χάλυβας μολυβδαίνιου βαναδίου εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία στην κοπή.

Επιλέξτε το Ψαλίδι Κουζίνας 19,5cm Cutlery Pro για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας και να απολαύσετε άνετες και ακριβείς κοπές σε κάθε χρήση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανθρακούχος Χάλυβας, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 19,5
product bottom banner