Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Διακόσμησης από Χαρτί με Μαγνητικό Κλείσιμο και Champagne Λεπτομέρειες - Φ48xH60cm FSC 100% Kaemingk 709307

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 709307
23.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Διακόσμησης από Χαρτί με Μαγνητικό Κλείσιμο και Champagne Λεπτομέρειες - 48x60cm, FSC Πιστοποίηση
Προσθέστε μια κομψή και φιλική προς το περιβάλλον πινελιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτό το μοναδικό δέντρο από χαρτί της Kaemingk. Με διάμετρο 48cm και ύψος 60cm, αυτό το δέντρο είναι ιδανικό για τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Το έντονο κόκκινο χρώμα και οι λεπτομέρειες με βαφή τύπου champagne στις άκρες του, προσφέρουν μια ζεστή και μοντέρνα αισθητική.

Το δέντρο είναι κατασκευασμένο από χαρτί 100% FSC, υποστηρίζοντας τη βιώσιμη διαχείριση των δασών και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Επίσης, το μαγνητικό κλείσιμο προσφέρει εύκολη και ασφαλή συναρμολόγηση και αποθήκευση, καθιστώντας το ένα πρακτικό κομμάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά κάθε χρόνο.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Χαρτί 100% FSC
Χρώμα: Κόκκινο με champagne βαφή στις άκρες
Μέγεθος: 48cm διάμετρος, 60cm ύψος
Μαγνητικό κλείσιμο για εύκολη συναρμολόγηση
Πιστοποίηση FSC για περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια εναλλακτική και οικολογική διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, χωρίς να θυσιάζουν το στυλ και την ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Χαρτί
Ύψος(cm) 60
Χρώμα Κόκκινο
Διάμετρος(cm) 48
product bottom banner