Χριστουγεννιάτικα Αυτοκόλλητα PET με Σχέδιο Άγιο Βασίλη & Χιονονιφάδες Λευκά 28.5x40cm Kaemingk 460236-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 460236-2
7.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτοκόλλητο Χριστουγεννιάτικο PET με Σχέδιο Άγιο Βασίλη & Χιονονιφάδες - Λευκό 28.5x40cm

Δημιουργήστε μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με αυτό το όμορφο αυτοκόλλητο PET, με σχέδιο Άγιο Βασίλη, ελάφι και χιονονιφάδες. Κατάλληλο για να διακοσμήσετε παράθυρα, πόρτες ή οποιαδήποτε λεία επιφάνεια στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σας, αυτό το αυτοκόλλητο είναι ιδανικό για να προσθέσει μια παιχνιδιάρικη και γιορτινή νότα στη διακόσμησή σας.

Το αυτοκόλλητο έχει διαστάσεις 28.5x40 εκατοστά, με εντυπωσιακά λεπτομερή σχέδια που αναπαριστούν την κλασική φιγούρα του Άγιου Βασίλη, πλαισιωμένη από υπέροχες χιονονιφάδες. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό PET, το οποίο επιτρέπει εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή να προκαλεί ζημιές στις επιφάνειες.

Συσκευασμένο σε διαστάσεις 29x45 εκ., το αυτοκόλλητο προσφέρεται σε ατομική συσκευασία, ιδανικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά κάθε Χριστούγεννα, διατηρώντας την ποιότητά του. Η κομψή του σχεδίαση σε λευκό χρώμα προσθέτει μια καθαρή και εορταστική αίσθηση σε κάθε χώρο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις αυτοκόλλητου: 28.5x40 εκ.
Υλικό: PET (ανθεκτικό και φιλικό προς την επιφάνεια)
Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: Ατομική συσκευασία σε Pbh διαστάσεων 29x45 εκ.
Ιδανικό για διακόσμηση σε παράθυρα, πόρτες και λεία επιφάνεια
Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση

Αναβαθμίστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας με αυτό το μοναδικό αυτοκόλλητο, ιδανικό για να δημιουργήσετε μια γιορτινή διάθεση με έναν κλασικό και κομψό τρόπο!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 40
Υλικό Τερεφθαλικό Πολυαιθυλένιο(PET)
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 28,5
product bottom banner