Χούφτα Ζύμης PP 20x15cm Cutlery Pro 39-220118

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-220118
1.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη βοήθεια στην ζαχαροπλαστική σας με τη Χούφτα Ζύμης PP Cutlery Pro 39-220118. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυπροπυλαίνιο, αυτή η χούφτα προσφέρει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

Με διαστάσεις 20x15cm, αυτή η χούφτα είναι ιδανική για την προετοιμασία ζύμης, σφολιάτας, ή άλλων ζαχαροπλαστικών δημιουργιών. Η ευρεία επιφάνεια και η άνετη λαβή σας επιτρέπουν να δουλέψετε με άνεση και ακρίβεια.

Οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η εξαιρετική αντοχή του υλικού διασφαλίζουν ότι αυτή η χούφτα θα σας συνοδεύσει για πολλά χρόνια. Απογειώστε τις ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες με τη Χούφτα Ζύμης PP Cutlery Pro 39-220118 και απολαύστε την αίσθηση της επαγγελματικής ποιότητας σε κάθε εργασία σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Τύπος Χούφτα
Υλικό Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 15
Μήκος(cm) 20
product bottom banner