Χαρτοπετσέτες 33x33cm 20τμχ Seaspray Heritage Laura Ashley LA180986

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA180986
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι χαρτοπετσέτες από τη συλλογή Heritage Collectables της Laura Ashley είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και σετ που περιλαμβάνει 20 τεμάχια, αυτές οι χαρτοπετσέτες προσδίδουν μια μοναδική αίσθηση λουλουδάτης παλέτας στο τραπέζι σας.

Εμπνευσμένες από το παραδοσιακό σχέδιο Summer Palace της Laura Ashley, αυτές οι χαρτοπετσέτες προσφέρουν μια μοναδική αισθητική που θα αναδείξει τη διακόσμηση του τραπεζιού σας με αρμονία και φινέτσα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί, παρέχουν απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα για να ανταπεξέλθουν σε κάθε περίσταση.

Με αυτές τις χαρτοπετσέτες, κάθε γεύμα γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία, προσδίδοντας μια νότα πολυτέλειας και στυλ σε κάθε τραπεζική σας στιγμή.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Υλικό Χαρτί
Χρώμα Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 33
Μήκος(cm) 33
product bottom banner