Φύλλο Περιτυλίγματος Διάφανο 500x70cm Kaemingk 468104

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 468104
2.66

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φύλλο Περιτυλίγματος - 500x70cm

Αναδείξτε τα δώρα σας με αυτό το διάφανο φύλλο περιτυλίγματος, ιδανικό για την κομψή και στυλάτη συσκευασία κάθε περίστασης. Με διαστάσεις 500x70cm, το φύλλο αυτό προσφέρει άφθονο υλικό για το τύλιγμα δώρων οποιουδήποτε μεγέθους, ενώ το διάφανο φινίρισμά του επιτρέπει την ανάδειξη του περιεχομένου, προσφέροντας μια κομψή και μίνιμαλ αισθητική.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό φύλλο υλικό, το περιτύλιγμα είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση και συσκευασία δώρων, όπως καλάθια ή συνθέσεις με λουλούδια. Το πάχος 0.01cm προσφέρει την απαραίτητη ανθεκτικότητα για να προστατεύει τα δώρα σας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την ευελιξία για εύκολο τύλιγμα.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Διάφανο
Μέγεθος: 500cm (Μήκος) x 70cm (Πλάτος)
Υλικό: Φύλλο
Πάχος: 0.01cm
Συσκευασία: Σε ρολό

Αυτό το διάφανο φύλλο περιτυλίγματος είναι η τέλεια επιλογή για την κομψή και διακριτική συσκευασία δώρων, προσφέροντας μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη λύση για κάθε περίσταση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Διάφανο
Πλάτος(cm) 70
Μήκος(cm) 500
product bottom banner