Φρυγανιέρα 2 Θέσεων 815W Κρεμ Retro Epoque εstia Home Art 06-12151

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-12151
49.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Συνδυάζοντας το αισθητικά εντυπωσιακό 60’s design με τις προηγμένες λειτουργίες μιας σύγχρονης φρυγανιέρας, η Estia Home Art παρουσιάζει τη Φρυγανιέρα 2 Θέσεων 815W Κρεμ Retro Epoque. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει στυλ, ποιότητα, και λειτουργικότητα.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Στυλ Εποχής: Αφεθείτε στην γοητεία του παρελθόντος με το ρετρό design της φρυγανιέρας, προσδίδοντας μια ξεχωριστή αισθητική στον χώρο σας.

Υψηλή Ισχύς: Διαθέτει ισχύ 815W και 6 επίπεδα ψησίματος για προσαρμοσμένο και ιδανικό φρυγάνισμα.

Πολλαπλές Λειτουργίες: Αυτόματη και χειροκίνητη διακοπή λειτουργίας, λειτουργία αναθέρμανσης και απόψυξης για ευελιξία στη χρήση.

Πρακτική Χρήση: Με αποσπώμενο δίσκο για εύκολο καθαρισμό, LED ενδείξεις λειτουργίας, και αποθήκευση καλωδίου στο κάτω μέρος.

Αντιολισθητική Βάση: Η αντιολισθητική βάση προσφέρει σταθερότητα κατά τη χρήση.

Απολαύστε τον φρεσκοψημένο φρυγάνο με στυλ, επιλέγοντας τη Φρυγανιέρα Retro Epoque από τη συλλογή Epoque της Estia Home Art. Επιλέξτε αυτή τη φρυγανιέρα για να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αγάπη σας για τον κόσμο της κουζίνας.

Χαρακτηριστικά

Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Μεταλλικό
Ύψος(cm) 18,7
Χρώμα Κρεμ
Πλάτος(cm) 18
Μήκος(cm) 30,5
product bottom banner