Φρουτιέρα Μεταλλική Στρογγυλή Μαύρη Φ26xH13cm Misty Nava 10-100-033

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-033
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Υποδεχθείτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα στην κουζίνα σας με τη μεταλλική φρουτιέρα Misty της Nava. Με τον μοντέρνο της σχεδιασμό και τη μαύρη απόχρωση, αυτή η φρουτιέρα θα γίνει ένα εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης στην κουζίνα σας.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο με αντιοξειδωτική επίστρωση και ματ φινίρισμα, η φρουτιέρα Misty προσφέρει ευρύχωρο χώρο αποθήκευσης για τα φρούτα και τα λαχανικά σας. Με διάμετρο 26 εκατοστά και ύψος 13 εκατοστά, είναι ιδανική για τοποθέτηση σε κάθε επιφάνεια κουζίνας.

Το διάτρητο σχέδιο της φρουτιέρας επιτρέπει τον καλό αερισμό των φρούτων, διατηρώντας τα φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Αποθηκεύστε με στυλ τα φρούτα σας και διακοσμήστε την κουζίνα σας με αυτήν την όμορφη φρουτιέρα.

Παρά τη μοντέρνα της εμφάνιση, η φρουτιέρα Misty είναι επίσης πρακτική και ανθεκτική. Αν και δεν είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, είναι εύκολη στη φροντίδα και στον καθαρισμό, προσφέροντας μια ποιοτική και ανθεκτική επιλογή για την κουζίνα σας.

Συνδυάστε την με άλλα προϊόντα από τη σειρά εργαλείων κουζίνας Misty για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη και λειτουργική κουζίνα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 13
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 26
product bottom banner