Φρουτιέρα Μεταλλική Μαύρη Φ27,5xH14cm Espiel TAK224

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TAK224
19.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανανεώστε τον χώρο σας με τη Φρουτιέρα Μεταλλική Μαύρη Φ27,5xH14cm της Espiel TAK224. Αυτό το μεταλλικό καλάθι δεν μόνο θα προσδώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας, αλλά θα σας εντυπωσιάσει και με τη λειτουργικότητά του.

Διατηρήστε τα φρούτα σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα με αυτήν τη μεταλλική φρουτιέρα. Με τον μαύρο χρωματισμό του και τις διαστάσεις Φ27,5xH14cm, αυτό το καλάθι θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε γωνιά της κουζίνας σας.

Επιλέξτε τη φρουτιέρα μεταλλική της Espiel για μια ανανεωμένη εμφάνιση και οργάνωση στην κουζίνα σας, που συνδυάζει στυλ και λειτουργικότητα με απόλυτη επιτυχία!

Τα μεταλλικά καλάθια θα ανανεώσουν το στυλ της κουζίνας σας και θα σας ενθουσιάσουν με την λειτουργικότητα που θα σας προσφέρουν. Σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τακτοποιήστε τον χώρο σας με τον πιο καλαίσθητο τρόπο ! Metal baskets will refresh the style of your kitchen and fascinate you with their functionality ! In a variety of shapes and colors, your space will be organized in the most tasteful way !

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 14
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 27,5
product bottom banner