Φλόγιστρο Κουζίνας Με Βάση & 4 Οβάλ Μπολ Πορσελάνης Crème Brûlée Carmello Gefu 35360

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 35360
54.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Για καραμελοποίηση και ροδισμό, μαγείρεμα «au gratin» και φινίρισμα κρούστας. Κάντε το σαν επαγγελματίας! Με ρυθμιζόμενο μήκος φλας και σταθερή λαβή, η ακρίβεια είναι εύκολη. Με βάση στήριξης και παιδική ασφάλεια.

Ελκυστικό σετ κρεμ μπρουλέ για απλό και γρήγορο καραμελώσιμο, ρόδισμα, φινίρισμα au gratin και πάνω από κρούστα. Καλύψτε την κρέμα, το φλάνι ή το κέικ σας με μια τραγανή στρώση καραμέλας όπως ακριβώς κάνουν οι επαγγελματίες πατισιέ. Η ζάχαρη που σκορπάτε μπορεί να καραμελώσει γρήγορα και ακριβώς με την καυτή, με ακρίβεια ρυθμιζόμενη φλόγα, ενώ η κρέμα από κάτω παραμένει δροσερή. Ο καυστήρας αερίου μπορεί να ξαναγεμιστεί με αέριο βουτάνιο που διατίθεται στο εμπόριο όπως χρησιμοποιείται για αναπτήρες. (δεν περιέχεται στο σετ).

σετ αποτελούμενο από ρυθμιζόμενο Φλογιτρο κουζίνας (ρυθμιζόμενο μήκος φλόγας)
4 οβάλ πορσελάνινα μπολ (πλένονται στο πλυντήριο πιάτων)
πορσελάνη

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Πλαστικό, Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο, Μαύρο
product bottom banner