Φιγούρα Ανδρική & Υδρόγειος Περιστρεφόμενη Σε Βάση Polyrezin Μαύρο 26,5x10xH15,5cm Artistic Espiel GOR117

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GOR117
23.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φιγούρα Ανδρική & Υδρόγειος Περιστρεφόμενη Σε Βάση - Polyresin Μαύρο Artistic Espiel GOR117

Επιλέξτε τη φιγούρα ανδρικής μορφής με την περιστρεφόμενη υδρόγειο της σειράς Artistic της Espiel για μια μοναδική διακόσμηση που συνδυάζει την κομψότητα με την πρωτοτυπία. Το μαύρο πολυρεζινικό υλικό προσδίδει μια σύγχρονη αίσθηση στο σχέδιο, κάνοντάς το ιδανικό για κάθε περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις: 26,5 x 10 x H 15,5 cm
Υλικό Κατασκευής: Πολυρεζίνη (Polyresin)
Ανθεκτικότητα: Το πολυρεζινικό υλικό προσφέρει αντοχή και μακροχρόνια χρήση, διατηρώντας τη στήριξη και την εμφάνιση του προϊόντος σε άριστη κατάσταση.
Σχεδίαση: Η φιγούρα με την υδρόγειο σφαίρα έχει έναν κομψό σχεδιασμό που ενσωματώνει την καλλιτεχνική αίσθηση με τη λειτουργικότητα.

Ποιοτικές Προδιαγραφές

Κατάλληλο για Δώρο: Το μοντέρνο και καλαίσθητο design το καθιστά ιδανικό για δώρο σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε προσωπικό δώρο.
Διακόσμηση Χώρου: Ταιριάζει σε ποικιλία χώρων όπως γραφεία, καθιστικά, υπνοδωμάτια και άλλους χώρους, προσθέτοντας μία αίσθηση κομψότητας και στυλ.

Χρήση

Διακοσμητικό Αντικείμενο: Η περιστρεφόμενη υδρόγειος επιτρέπει μια ελαφριά κίνηση, κάνοντάς την έναν ιδιαίτερο διάκοσμο για τον προσωπικό σας χώρο.
Κατάλληλο για Κάθε Χώρο: Είτε τοποθετηθεί σε γραφείο, είτε στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, η φιγούρα θα προσφέρει μια διαχρονική και πολυτελή αίσθηση.

Αναδείξτε τον χώρο σας με τη φιγούρα ανδρικής μορφής και υδρόγειο της Espiel και απολαύστε την αρμονία της τέχνης με την πρακτικότητα. Ένα ιδανικό κομμάτι για να εντυπωσιάσετε και να δώσετε χαρακτήρα στο περιβάλλον σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Τύπος Φιγούρες
Ύψος(cm) 15,5
Υλικό Polyresin
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 26,5
product bottom banner