Φιάλη Γυάλινη 600ml Φ6,8xH25,5cm Με Κλίπ Kilner 0025.006

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.006
7.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Γνωρίστε το Φιάλης Κλιπ Kilner® - η απόλυτη λύση για τη διατήρηση των σπιτικών λιχουδιών και των αναζωογονητικών ποτών.

Κατασκευασμένη με έναν άψογο συνδυασμό διαχρονικής αισθητικής και σύγχρονης φινέτσας, αυτή η φιάλη διαθέτει εντυπωσιακές ανάγλυφες λεπτομέρειες και διαφανείς ένδειξης όγκου ML, που επιδεικνύουν με υπερηφάνεια το εμβληματικό λογότυπο της Kilner®. Με χωρητικότητα 0,6 λίτρων/600ml, είναι ιδανικά μεγάλη για τη διατήρηση ξινώνοντα, σιροπιών και ενούσων ελαίων προκειμένου να αναβαθμίσετε τις κουλιναρικές σας δημιουργίες.

Ασυμβίβαστη Ποιότητα:
Κάθε φιάλη είναι προσεκτικά κατασκευασμένη από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας ασυναγώνιστη διαύγεια και ομοιόμορφη πάχυνση τοίχου για εξαιρετική αντοχή. Με ένα προηγμένο σύστημα κλιπ από ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζει άψογο σφίξιμο κάθε φορά, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη γεύση. Εξοπλισμένη με ανθεκτική σιλικόνη, εξασφαλίζει προστασία από διαρροές. Κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είναι κατάλληλη για ανθρακούχα ροφήματα.

Βιώσιμη Αριστεία:
Το γυαλί είναι η καλύτερη λύση για τη διατήρηση, τη συντήρηση και τη μεταφορά τροφίμων και ποτών. Χωρίς βλαβερά χημικά και τοξίνες, διατηρεί την καθαρότητα και την ακεραιότητα, προστατεύοντας την υγεία σας και το περιβάλλον. Χωρίς BPA και ανοιχτόχρωμο, αντιστέκεται σε οσμές, γεύσεις και λεκέδες, εξασφαλίζοντας μια άψογη γεύση με κάθε γουλιά. Υιοθετώντας τον θεσμό του ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ, ΓΕΜΙΣΕ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ, η Kilner® είναι αφοσιωμένη στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων και στην προώθηση της βιωσιμότητας.

Διαστάσεις:

Μήκος προϊόντος (mm): 68
Πλάτος προϊόντος (mm): 68
Ύψος προϊόντος (mm): 255

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Να μην ρίχνετε άμεσα βραστό νερό στα βάζα / φιάλες
Πλύνετε πριν από τη χρήση

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού, Λικέρ, Ούζο-Ρακί-Shot, Ποτού, Χυμού
Ύψος(cm) 25,5
Υλικό Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 600
Διάμετρος(cm) 6,8
product bottom banner