Φιάλη Γυάλινη 300ml Φ6xH20cm Με Κλίπ Kilner 0025.005

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.005
5.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φιάλη Γυάλινη 300ml Με Κλίπ Φ6xH20cm Kilner

Η Φιάλη με Κλίπ της Kilner® είναι ιδανική για τη διατήρηση υγιεινών, σπιτικών ποτών και σάλτσων.
Αυτή η φιάλη έχει σχεδιαστεί όμορφα με παραδοσιακό και μοντέρνο στιλ χρησιμοποιώντας έντονα εμπρήματα. Οι διαφανείς δείκτες όγκου ML επισημαίνονται στις πλευρές μαζί με το αυθεντικό λογότυπο της Kilner®.

Η χωρητικότητα της φιάλης είναι 0,3 λίτρα / 300ml, η ιδανική για τη διατήρηση αρωματικών σάλτσων / dressing και την εμπλουτισμό των ελαίων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -
Κάθε φιάλη είναι κατασκευασμένη από υλικό γυαλιού sodalime υψηλής ποιότητας με κρυστάλλινη διαύγεια και συνεπή πάχος τοίχου που δεν έχει αδύναμα σημεία. Διαθέτει σύστημα κλειδώματος υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι, σχεδιασμένο για να δημιουργεί την τέλεια τάση παρέχοντας σφράγιση αεροστεγή και ασφαλή κάθε φορά. Κάθε φιάλη έρχεται με ένα ανθεκτικό σιλικόνης σφράγισμα. Κατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Δεν είναι κατάλληλο για ανθρακούχα υγρά.

ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ -
Το γυαλί είναι η καλύτερη επιλογή για την αποθήκευση / διατήρηση και μεταφορά τροφίμων και ποτών. Κατασκευάζεται από φυσικά συστατικά, ώστε κανένα επιβλαβές χημικό ή τοξίνη να μη διαρρεύσει στο φαγητό. Το γυαλί δεν περιέχει BPA και δεν απορροφά μυρωδιές, γεύσεις ή λεκέδες. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει και ποτέ για μονοεκτέλεστη χρήση. Η Kilner® συνεχίζει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πλαστικών αποβλήτων με τη φιλοσοφία μας για την ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KILNER® -
Το πρωτότυπο βάζο Kilner®, που εφηύρε η John Kilner and Co. στην Αγγλία, αγαπήθηκε και επιτυχής τώρα όσο και πριν από πάνω από 180 χρόνια. Η ποικίλη γκάμα προϊόντων μας παρέχει απλές λύσεις για τη διατήρηση, την προετοιμασία τροφίμων, την αποθήκευση και το φαγητό on-the-go χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, όλα επιβεβαιωμένα με το εμβληματικό λογότυπο της Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kilner
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Λικέρ, Ούζο-Ρακί-Shot
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 300
Διάμετρος(cm) 6
product bottom banner