Φίλτρο-Dripper Καφέ Size 4 Πορσελάνης Sandro Gefu 16020

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 16020
30.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτό το φίλτρο καφέ από πορσελάνη κάνει τον καφέ στο χέρι μια απόλαυση, όχι μόνο για τους νοσταλγούς. Απλώς ρίξτε λίγο νερό πάνω από τον αλεσμένο καφέ ώστε να ανθίσει και να εξαχθούν οι γεύσεις. Στη συνέχεια, γεμίστε το φίλτρο μέχρι την άκρη και περιμένετε μέχρι να τρέξει τελείως ο καφές. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να γεμίσει η κούπα ή η κατσαρόλα.
Το αγνό άρωμα! Φρεσκοκομμένος, αρωματικός καφές. Όσοι πίνουν καφέ ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φλιτζάνι φρεσκοκομμένο καφέ. Ιδανικό βοήθημα για τέλεια γεύση καφέ είναι το φίλτρο καφέ μεγέθους SANDRO 4 το οποίο θα κάθεται πάντα σταθερά στην καφετιέρα σας χάρη στην παρατεταμένη έξοδο. Πρακτικό και καλά μελετημένο, φέρνει την προετοιμασία των αλεσμένων καβουρδισμένων στην τελειότητα.

παρατεταμένη έξοδος
για χάρτινα φίλτρα μεγέθους 4
ιδανικό για παρασκευή σε φιάλες θερμός
Μ 17,0 cm, Π 14,2 cm, Υ 13,9 cm
πορσελάνη

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Τύπος Dripper
Υλικό Πορσελάνη
Ύψος(cm) 13,9
Χρώμα Άσπρο
Πλάτος(cm) 14,2
Μήκος(cm) 17
product bottom banner