Τσιμπιδάκι Για Κόκαλα Ψαριών 12cm Ανοξείδωτο Ασημί GTSA 38-644

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 38-644
2.34

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη βοήθεια στην προετοιμασία των ψαριών σας με το Τσιμπιδάκι για Κόκαλα Ψαριών 12cm από την GTSA 38-644. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτό το τσιμπιδάκι είναι ιδανικό για την αφαίρεση των κοκάλων με ακρίβεια και ευκολία.

Με μήκος 12cm, το τσιμπιδάκι αυτό είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη ψαριών. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία στην καθημερινή χρήση στην κουζίνα.

Το ανοξείδωτο υλικό προστατεύει από τη διάβρωση και εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό. Η ασημί απόχρωση προσδίδει κομψότητα και στυλ στο εργαλείο σας.

Επιλέξτε το Τσιμπιδάκι για Κόκαλα Ψαριών 12cm από την GTSA 38-644 για άνετη και αποτελεσματική επεξεργασία των ψαριών σας σε κάθε μαγειρική περιπέτεια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 12
product bottom banner