Τσάντα Φαγητού Ισοθερμική 7Lt Panathinaikos BC Edition εstia Home Art 00-19266

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 00-19266
17.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τσάντα φαγητού Ισοθερμική 7lt Panathinaikos BC Edition είναι η ιδανική επιλογή για τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού BC που επιθυμούν να μεταφέρουν το φαγητό τους με στυλ και πρακτικότητα. Το πράσινο χρώμα της αποπνέει το πνεύμα της ομάδας και προσδίδει διακριτική αισθητική σε κάθε σας εμφάνιση.

Η τσάντα διαθέτει πρακτική ισοθερμική επένδυση που διατηρεί το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, διαθέτει εσωτερική και εξωτερική θήκη για μπουκάλι, καθώς και πρακτική θήκη με φερμουάρ για τα αξεσουάρ σας.

Η ενσωματωμένη λαβή της εξασφαλίζει άνετη μεταφορά, ενώ οι διαστάσεις της (20x12x26 εκατοστά) παρέχουν αρκετό χώρο για να χωρέσετε το φαγητό σας.

Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, η τσάντα είναι ανθεκτική και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Με χωρητικότητα 7 λίτρων, είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μετακίνησή σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 26
Χωρητικότητα (ml) 7000
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 20
product bottom banner