Νέο

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Wild Clematis Laura Ashley LA183805

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA183805
15.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Βαμβακερή Πολλαπλών Χρήσεων 44x36cm Wild Clematis - Laura Ashley LA183805

Ανακαλύψτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Wild Clematis της Laura Ashley, ένα κομψό και ευέλικτο αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσει σε κάθε δραστηριότητα. Ιδανική για να μεταφέρετε είδη σούπερ μάρκετ, βιβλία, φορητό υπολογιστή ή για πικνίκ και ταξίδια, αυτή η τσάντα συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Φυσικά Υλικά για Βιώσιμες Επιλογές
Κατασκευασμένη από 100% οργανικό βαμβάκι και ανθεκτικό καμβά, η τσάντα Wild Clematis είναι φιλική προς το περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να κάνετε συνειδητές επιλογές. Με διαστάσεις 44×36 εκ., προσφέρει άφθονο χώρο για όλες τις ανάγκες σας.

Στυλάτη και Πολυμορφική
Διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά σχέδια, η τσάντα Wild Clematis ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση, από τις καθημερινές σας βόλτες μέχρι τις ειδικές εκδηλώσεις. Το μοναδικό της σχέδιο προσθέτει μία αίσθηση φρεσκάδας και κομψότητας στην εμφάνισή σας.

Άνεση και Πρακτικότητα
Σχεδιασμένη για άνεση και ευκολία, αυτή η τσάντα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τη ζωή σας. Από τις αγορές σας μέχρι τις εξορμήσεις σας, προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεστε για να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα.

Επιλέξτε την Τσάντα Πολλαπλών Χρήσεων Wild Clematis από την Laura Ashley και απολαύστε το τέλειο μείγμα στυλ, άνεσης και βιωσιμότητας σε κάθε σας βήμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Wild Clematis By Laura Ashley
Ύψος(cm) 44
Υλικό Βαμβάκι
Χρώμα Πολύχρωμα
Μήκος(cm) 36
product bottom banner